torstai 24. heinäkuuta 2014

Uusia jäseniä

Hiljaista on ollut koska tappelin sauvasekottimen kanssa ja hävisin (vasen keskisormi silpoutui hiukan mutta paranee sormeksi kyllä)

sitten oli ystäväni Ruotsista käymässä viikon (päivitys seuraa)

sitten olin viikon reissussa (päivitys seuraa)


Mutta mitä olin nyt päivittämässä on koska kaverini perhe sekä omani lisääntyi yhdellä molemmilla! Kaveri sai oman vaavinsa jo aiemmin, mutta mie kävin vasta tänään katsomassa sitä.

Tällainen hurmuri tuli kaverille. Ihana pikku karvaturri ja pentumaha <3 Voiko olla parempaa?!
Noh... yritystä ol, sillä sieltä lähdettiin hakemaan omaa vaavia kotiin joka on ollut anoppilassa odottamassa että minä kotiutuisin. Tällainen 9 viikon ikäinen kissanpentu tyteli sitten meille tuli.

Itkuhan toisella kotimatkalla pääsi kun tajusi että nyt erotettiin veljestä joka jäi anopille mutta puolen tunnin päästä uudessa kodissa leikittiin jo innoissaan ja kiipeiltiin uuden mamin syliin ettei tuo muutto nyt taida niin hirveästi haitata. Nyt Azura nukkuu raapimapuun juurella sikeästi. Mietin että pitäisikö se eka yö nukkua toisen kanssa täällä koska vielä en laske ympäriinsä kuljeksimaan että kotiutuisi kunnolla ennenkuin tapaa koirat. Onhan niiden huuto ja haju jo tavattu mutta pitää aloittaa hitaasti Roralla ja katsoa milloin uskaltaa Tupin tutustuttaa. Se kun luulee Azuraa kuitenkin vain uudeksi leluksi. Mutta Pomppu voi ilahtuakin kun saa uuden kaverin kun Tuijaa jäi toinen niin kovasti kaipaamaan.


2 kommenttia: