tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kesäkuusta ja koiruuksista

Juhannuksen vietin ystäväni (ja hänen perheensä kanssa) grillaten, kierrellen ja kokkoja katsellen. (Ja häviten Yatzyssa) Liperin museolla oli juhannustapahtuma ja käytiin siellä päivemmällä katsomassa mutta ajateltiin että syödään ensin ja mennään sitten katsomaan kokkoa. No sen verta myöhään mentiin että päästiin katsomaan savuavia raunioita. Ei sentään ihan vieressä olleen savusaunan.... 

Liperin makasiineilla kokko sytytettiin sen verran myöhään että sitä kerettiin katsomaan. Älyttömästi väkeä siellä olikin.

Koiruuksien kanssa ollaan käyty metsässä ja ensimmäiset kanttarellit löydetty. (Näin sateiden jälkeen voisikin lähteä katsomaan onko ne kasvaneet isommiksi ja vahvemmiksi kun silloin jätin sinne kasvamaan kuivat reppanat)

 Äidinkin luona käytiin viikonloppu olemassa ja siellä uusissa metsissä juoksemassa. Juha kun on ollut poissa Rorasta on tullut välillä sietämätön. Välillä se on tuhottoman hellyyden ja huomionkipeä, paljon ärhentelevämpi Tupille ja kuuroksi tullut miltei täysin. Tottelevaisuus on ollut mitä on, mutta joko olin saanut uuvutettua kookit jo tähän mennessä täysin tai jokin kuulokoje oli hetkellisesti Rorankin päässä että sain vuoronperään kookit istutettua kivelle ja otettua laskevassa auringossa äkkiä muutaman kuvan.

 Vaikka vesi on kylymmee ku mikä kookit nautti kahlailusta. Tuppikin yllätti ja syöksyi aina ensimmäisenä veteen. Normaalisti poika on kiinnostunut vedestä vain hyvin kuumina päivinä. Ehkä tämä ranta on vain sopiva ja mieluinen sitten kahlailuun että tässä voi kastautua.


Ja lopuksi sulokuva kuivautumisesta.... 

1 kommentti: