sunnuntai 19. elokuuta 2012

Aloittamisen vaikeus

Sitä kun siirtyy blogista toiseen niin ei oikein tiedä mitä tänne nyt laittaa, samoja asioita vai eri asioita? Joten tehdäänpä nyt tällainen sekä että lähestyminen siihen.
Aloitetaan tutustumalla.

Minä; en tykkää olla valokuvattavana. Olen lihava ja kumman muotoinen joten teen vaatteeni itse, mutta olen laiska esittelemään tekosiani täällä. Yritän parantaa tapojani mutta olen laiska oppimaan. Yritän myös jaksaa kuvata ja kuvailla kuinka villiintyneestä pihasta ja ruostetäplätautisesta niitystä saa kasvimaan ja puutarhan. Tässä vaiheessa kaikessa on vasta paljon potentiaalia ja liian vähän TULTA! Mies; Ei ole paljoa esillä mutta kuitenkin mainittavan arvoinen otus.
Tuppi; Welsh Corgi Cardigan, uros, rotukuvauksen vastainen koska fluffy. Kova haukkumaan, paimentamaan, metsästämään ja aina valmis leikkimään. Blogissa seuraamme myös pojan älynväläyksiä.

Rora;Welsh Corgi Cardigan, narttu. Kova nuolemaan, pomottamaan Tuppia, juoksemaan ja aina valmis hellittäväksi. Blogissa seuraamme myös Roran tassun jälkiä.Pomppu; Väriä vaihtava kani. Tällä hetkellä ruskea mustalla päällä, katsokaamme tummeneeko talvella. Ulkohäkissä kesän. Ujo, varovainen, vauhdikas, syö läpi betonin, muttei johtojen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti