lauantai 25. elokuuta 2012

Juhlamekko

Tälle kesälle tuli sittenkin juhlia ja koska en ole saanut yhtäkkisiä naimisiinmenokiloja vielä(kään) karistettua ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin tehdä uusi juhlapuku. (Ei sitä että olisin yhtään vanhaa edes sovittanut...)
Kangasvarastoista löytyi kivaa raakasilkkimäistä polyesterikangasta (Jyskin pakkakangas alennuksista jotn 10e/5m) joten eikun pykäilemään jotain.
Burdasta löysin kivan 50-lukumaisen mekon jota sitten suurentelin itselleni sopivaksi (ja rikoin taas fysiikan ja matematiikan lait) ja epäonnistuin mutta noh, menee se. Mitenniin nopeasti kyhätty kolmessa päivässä? :O
Tällä kertaa jätin alushameen maltilliseksi ja laitoin vain rypytettyä tylliä koristeeksi reunaan vilkkumaan. Käytin kyllä alla vielä yhtä pientä irrallista alushametta kohottamaan itse käytössä.
Vaikka laahaava helma olisi ihana, käytännön syistä pitää aina napata helma päälle nilkan. Kuitenkin yleensä olen kuvaajana ja opin kantapään kautta että pitkät helmat ei sovi kuvaajalle. Ei ole kovin arvokasta kun yrität nousta ja revit mekon niin alas että tissit vilkkuu. Nolo minä.Mutta tällainen siitä sitten tuli.
3 kommenttia:

  1. Miks sinun blogia ei voi seurata? >:( olis erikätevä ko näkis automaattisesti kun tulee uusia postauksia. Ja sit sun profiilis väittää kivenkovaan että olet sukupuoleltasi mies, tarkoituksenmukasta vai vahinko? Tälläsiä täällä pohdiskelen :d

    VastaaPoista