lauantai 23. heinäkuuta 2016

Mikä auttaa jaksamaan

Musiikki on ollut miulle kantava voima koko elämän. En ole koskaan kokenut että olisin minkään fani (vaikka varmasti voisin tehdä pitkän listan mitä kaikkea olen fanittanut), enkä sanoisi että olen fani nytkään, mutta olen löytänyt bändin jonka miltei jokainen biisi auttaa jaksamaan. Heidän fanejaan kutsutaan Icon Armyksi ja koska olen osa heidän Kickstarteriaan, täysin fanien rahoittamaa albumia, ehkä sitten minäkin kuulun Icon Armyyn.
Mutta ajattelin vain jakaa pätkän mahtavaa musiikkia uskomattoman rohkeilta ja upeilta ihmisiltä.


5 kommenttia:

 1. Oot tekopyhä. Voi kamalaa, että voit huonosti ja kohtelet samalla ihmisiä ympärillä huonosti. HV. Tiedän siut paremmin kun omalta sääliltä voit.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista. Olen kuitenkin eri mieltä että tuntisit miut paremmin kuin mie itse. En käytä tautiani tekosyynä mihinkään, joko se on syy tai ei mutta jos olen ihmisenä täysi kusipää niin sitten olen. Tiedän että olen sellainen osaa ihmisiä kohtaan ja tiedän että olen ihana toisia kohtaan. Se on tietoinen valinta ja seison itseni takana.

  VastaaPoista
 3. Et tee muuta kun yrität jotenkin oikeuttaa itsellesi kaiken paskan tuolla, että olisit mukamas ihana toisia kohtaan. Se, mitä olet, on itsekäs. Häpeä.

  VastaaPoista
 4. Pahoittelen mutta en vain voi ottaa sinua vakavasti. Trolling is a art. Kumpikaan vastauksistasi nimittäin ei liity postaukseen mitenkään tai edes omaan vastaukseeni. Joten taidanpa tepsutella tästä tuonne itsekkäiden iloiseen joukkoon häpeilemättä. Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Senkin koitat paeta itseäsi ja perustella sitä trollaamisella. Ehkä koko elämäsi on ollut trollaamista. Tiedät löytäväsi kuitenkin itsesi sieltä yksin kun on liian myöhäistä.

  VastaaPoista