tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ikuisuusurakka valmis; pitsihuivi


Tässäpä tämä, pingotettuna. Olisi ehkä pitänyt aloittaa laittamalla pitkäs ivu suoraan mutta laitoin ensin reunat ja vasta sitten yläosan niin tuli hiukan kaareva. Eipä tuo minua haittaa. Malli on superkaunis Zetor. En muista langan nimeä, mutta se on baby alpakkaa ja merinovillaa joten se on ohuudestaan huolimatta superlämmintä, pehmeää ja ihanaa neuloa. Huivi on n. metri x puolimetriä suuri ja lankaa on mennyt vajaa 50g.

Olen aloittanut tämän ehkä pari vuotta sitten ja kun taudin mukana keskittymiskyky ja hahmotuskyky ovat kadonneet on tämä jäänyt. Alussa näkyy myös kuvio kauniina ja sen jälkeen se on levinnyt totaaliseksi kaaokseksi. Mutta ajattelin että en pura, eihän sitä kuviota tuosta muutenkaan erota, kuhan on reikiä... Tuo reunan pitsikuvio on sentään pysynyt mallissaan muttei ole ihan onnistunut kuitenkaan. Nuo isot reiät on sitten tippuneita silmukoita... Halusin antaa tämän äitille matkalle mukaan koska tämä ei paina mitään mutta lämmittää mukavasti lentokoneessa kaulaa ja hartioita joten tuli kiirus saattaa tämä loppuun.

Suht ylpeä olen että sain sentään tehtyä. Ja nyt on monimutkaisemman pitsihuivin neitsyyskin mennyt mutta nuo muut pitsihuivilangat joutuu nyt odottamaan aikaa että kykenen tekemään pitkäjaksoisesti työtä ilman että ajatus hajoaa joka kuviokerralla. Mutta kovaan käyttöön tämä on aiottu, niin hyvä lanka on ja pidän koostakin vaikka pitäisi olla puolet suurempi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti