tiistai 15. huhtikuuta 2014

Corgi tattoo


Mie oon pitkään ajatellut corgitatuointia. Se on monen mutkan kautta päätynyt pieneksi kuvaksi ranteeseen. Ja kun olin kuvat valinnut ja mallailin niitä se muuttui vielä kertaalleen. Lopputulos on tämä. Vasen ranne, Zeldan Triforce on vanha, Tipin tekemä.

En muistanutkaan kuinka kipeä kohta tuo on mutta ei sitä joutanut miettimään koska yhellä kädellä tatuoiminen on suhteellisen vaikeaa. Ensin teet viivaa, sitten laitat koneen pois, kastelet paperin, pyyhit ja ihmettelet miksi jälki on niin pinnassa. Todella vaikeaa arvioida jostain syystä mihin syvyyteen on iskettävä, piti neljä kertaa vetää ennenkuin sain tyydyttävän tuloksen. Väritysneulan laitoin suoraan iskemään syvempään joten se oli helpompaa. Vielä toinen samanmoinen oisi suunnitelmissa juoksemaan tuon eteen. Katsoo milloin pokka riittää vai laitanko vaan Juhan tekemään sen oikeaan käteen. Tai sitten oon uhkarohkea ja kokeilen viivojen sisälle vasemmalla kädellä tatuoimista...

1 kommentti:

  1. On muuten hiton siistiä viivaa. Varsinkin kun ottaa huomioon että oot tehny sen ite ja vielä ranteeseen, huhhuh. Kehityt kyllä super nopee!

    VastaaPoista