keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Nostalgy!

Koska ei ole vielä vähään aikaan luvassa uuta niin tungetaan teille tuutin täydeltä VANHAA! Tai no, ei tuutin täydeltä koska suuressa osassa ei ollut c/ merkintöjä ja kaikkia kuvia en halua että joku törppö menee omimaan. Koska näinkin on käynyt. And I fucking kill them.

Aloittakaamme harvinaisella työllä; minä olen PIIRTÄNYT. Ensin paperille, sitten skannannut ja tehnyt päälle tietokoneella. Opettelua enimmäkseen koska ihailen kaikkia jotka osaa tehdä mielettömän kauniita kuvia. Tämä on vuodelta 2008, millainen poni minä olisin (kompastunut). Koska olen tunnetusti ollut älytön My Little Pony fani aina. (Tulip <3)

Sitten siirtykäämme käsitöiden ja ompeleiden pariin. Löysin hienon historiallisen mekon kaavan netistä, en tosin kuollaksenikaan muista mistä. Samalla opettelin juuttinarulla vahvistetun korsetin tekoa. Se on uskomattoman mukava ja loistava tapa saada tiukka, liikkuva, mukava ja aluksi haiseva korsetti. Sen teko sensijaan on TÄYTTÄ TUSKAA. Joten on ollut ensimmäinen ja viimeinen korsetti ja hieman epäonnistunutkin vielä. Mutta ehkä vielä joskus. Asuun kuuluu siis korsettivahvisteinen päällismekko sekä suuri aluspaita. Boobielisicious.

Sitten siirrytäänkin ammatin puolelle eli valokuvaukseen. Aloitetaan vanhimmasta. Olin Saksassa kolme kuukautta koulun kautta kuvaamassa ja taittotöitä tekemässä toisen opiskelijan kanssa. Päivät olivat pitkiä ja jäätelöntäytteisiä. Kuljimme paljon ympäri Berliiniä kuvaamassa ja siellä on joutsenia KAIKKIALLA. Ja ne on kesyjä. ja äksyjä. Oli säälittävää vaappuvaa joutsenta jolla oli tarttunut vessapaperia (!?) jalkapohjaan kiinni kun se vaappui pitkin kanavan rantaa, oli lasten kädestä syöviä joutsenia ja oli hulluja joutsenia jotka hyökkäsi kimppuun. Minulla on joutsenen kitarisoista kuva koska puolustauduin kameralla. Elekkee kertoko koululle. ;)  Ja sitten siellä oli ällösöpöjä herttasia rakkauden joutsenia. Joita piti hieman photoshopissa muokata että saisi romanttisen kuvan aikaiseksi.

Sitten kilpailutyö eräälle fantasiasivustolle. Jatkamme tällä romanttisella linjalla. Ei mitään muistikuvaa mistä oli kyse mutta aika ällösöpö kuva silti. Jännä miten paljon saa aikaan yöpöydällä, työmaavalaisimella, tekstuuritapetilla ja piirrosnukeilla.

And last but not least yksi suosikkikuvistani. Ei nyt mikään WAAAAAU kuva, mutta se että sain tuon otoksen siinä tilanteessa ja siitä taivaasta ja että siitä tuli tuollainen... Se on wau. Olimme tuutorikoulujtuksessa Vaiviossa ja kun oli aika iltajuhlien katsoin että minun on aia häipyä. En paljon piitta juomisesta ja juhlimisesta kun oli upea, syksyinen, kovatuulinen yö ja uusi mielenkiintoinen paikka. Löysin sitten laiturin joka huojui ja heilui, mutta taivaalle tuli mielenkiintoinen kuvio kuoopiontien heijastuvista valoista. ja yritin kuvata sitä. Pitkä valotusaika käsille ja sitten yritetään löytää paikka käsivaralla jossa kamera voisi olla tärähtämättä puoli minuuttia. Jalusta? Kellä sellanen muka on?! Ekan kuvan jälkeen tajusin että tuon taivaan saa räjähtämään väreihin ja liekkeihin ja sitähän oli pakko yrittää. Meni varmaan n. puoli tuntia että onnistuin saamaan suht tärähtämättömän kuvan. Nojasin kameraa sen huojuvan ja heiluvan laiturin kaiteeseen. Lampikin näyttää niin ihanan usvaiselta ja tyyneltä vaikka se aallokko oli aika komea. Joten kyllä, olen pirun iloinen tästä kuvasta!


Että siinä odotusajaksi.
Jos haluat nähdä vielä lisää niin selaile deviantart -tiliäni. Siellä on kuvia pitkältä aikaa. Jaksan vain harvakseltaan sitä päivittää koska ei oikein riitä paukuja monen paikan ylläpitämiseen aj yritän enemmän keskittyä nyt tähän blogiin. Mutta minut siis löytää deviantartista;
http://misluck.deviantart.com/

3 kommenttia:

 1. Tänks, oli kyllä oikeesti apua sun kommenteista (: Eteenpäin vaan vaikka harmittaiskin vielä väärät valinnat !

  VastaaPoista
 2. oon nähnyt monta kertaa ja kyllä on aivan ihana :3

  VastaaPoista
 3. Todella upean korsettiasun olet ommellut.. tykkään kovasti:-)
  Ps. kiitos kehuista ja tietenkin saat idean napata:-)

  VastaaPoista