tiistai 6. marraskuuta 2012

Onko asiaa..

No ei. Tai on.
Mut päivityksiä en jassa tehä kun en oo jaksana kotona ollessa purkaa kuvia ja sitten alkaa päivittää niitä. Ja kukaan kuitenkaan lue jos ei ole kuvia.
Mutta vielä ainakin viikko hiljaisuutta ellen osaa paintilla tehä haluamani kuvakokomuutoksia ja leveleitä kuviin. Olen nyt tässä ajellut Ilomantsin ja kodin väliä kun lupasin hoidella porukoiden kissat. Tuolla ne hännistään roikkuu pihakuusessa mwahaahahahha... eikun siis kehräävät kauniisti sohvalla massut täynnä pahanhajuista kissanruokaa. Stresaavaa ollut tämä edestakas ajelu kun tuntuu ettei ehdi täällä tehdä mitään (neulomista ja ompelu- ja kotihommia riittää) eikä kerkeä kotonakaan kun pakolliset piha-, puu- ja kodinhoitohommat. Ja siinäkin vaan rikon asioita ja mokailen aj saan enemmän haittaa kuin hyötyä aikaan. Täällä itäidäsä on jo tosi kivasti lunta. Niin kivasti että aloin kolaamaan pihaa. Ennen kolasin koko pihan ja ajoväylät kerralla tauotta, siihen meni pari tuntia tai enemmän. Nyt sain takapihan kolattua ja henki vinkui kuin oisi hiiren niellyt ja läähätin pää liiteriä vasten kun ihanainen traktori asapui ja veti perälaudalla ajoväylät selviksi. Jesh! Helpotti hommaa niin reilusti. Nyt pitäisi jaksaa kokata ruokaa mutta tuntuu hirveeltä vaivalta vain että asisi syödä. Mokoma läski. Liiku eläkä syö.

2 kommenttia:

  1. Oli muuten hyvä toi "anteeksi on helpompi saada kuin lupa" ! Oon aina päästäny itteni liian helpolla enkä oo lähteny mukaa juttuihin joihin oisin ehkä halunnu, ja myöhemmin on kaduttanu. Kun eihän siinä mitää menetä jos kokeilee, niin vähän harmittaa että en ole nuorena irrotellut tarpeeksi :D Mutta vielähän tässä on aikaa unelmoida ja tehdä. Pakotan itteni tuonne vaihtoon lähtemään niin pelottavaa kun se onkin mutta enää en jätä yhtään Once In A Lifetime-tilaisuutta käyttämättä!

    Kiitos kommentista (:

    VastaaPoista