keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvää uutta vuotta!

Näkisin vaivaa tämän postauksen eteen mutta torkutin kelloa tunnin, heräsin räkäisenä ja silmät punasina ja olen nukkunut n. 3 tuntia ja pitäs meikata nyt ittesä ihmisen näköiseksi, mennä ostamaan valkoista fleeceä (näette vielä mihin) ja sitten juhlia muutama tunti hillitysti uutta vuotta ystävien kanssa (eli pelataan pandemiaa) ja sitten sukulaisten kautta kotiin ja kinuta että mies hoitas iltavuoron että mie saan nukkua tai sit nukun jo ratissa. (Mordor has awoken)Uuden vuoden lupaukseni on että en nuku ratissa. Koska se ei koske tätä päivää, ha!

Ehkä lupaan jotain muutakin kuten hillitsen teen juomiseni litraan päivässä tai että yritän jaksaa tehdä oikeeta ruokaa ees kerran viikossa. Katotaan nyt mitä jaksaa ja mihin pystyy, nyt on ollut tarpeeksi vaikea edes saada talo lämmitetyksi ja koirat hoidetuksi. Mut Roran iho on alkanut parantua hieman että ruokavalion muutos on vaikuttanut, jee.

Olkoot teidän uusi vuosi helekkarin paljon parempi kuin minun tämä vuosi ja lottovoittoja kaikille! Nauttikaa nyt, huomenna teitä koskee päähän, häähää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti