keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Toivoa!


Käytiin tänään toisella eläinlääkärillä kun rokotin Tupin ja Azuran. Samalla otettiin Rora mukaan että hänkin kattos ja sanos mielipiteensä. Nipisteli takavarpaiden väleistä ja löysi syvätuntoa sieltä. (!!!) Se ei tarkota et Rora kävelee ens viikolla mut se meinaa et Roraa ei lopeteta ens viikolla.


Kotona Rora on nostanut häntää pissatessa ja havaittavissa on yritystä seisoa omilla jaloilla. Eli lääkitys toimii. Nyt jatketaan sitä ja toivotaan että Rora paranisi, mutta takeita ei ole että Rora koskaan kävelisi enää itse. (Eihän sitä silti tiedä vaikka yllättäskin) 
Mutta niin kauan kun tyttö syö, juo, pissii, kakkii ja on ilman kipuja myö saahaan pitää Rora vielä meidän luona. Ja niin kauan myö tätä ruljanssia pyöritetään. 


Mietitty ja suunniteltu on myös kärriä Roran takapäälle jos tassut ei kanna että tyttö saa kuitenkin liikkua. Nyt on tietysti liikunta pannassa että jumpataan jalkoja ja mitä jaksetaan perää pitää ylhäällä ja juosta ku Rora painaa etutassuilla menemään mut muuten lepo on parasta selälle. Ja sekös tyttöä ottaa päähän kun menohaluja oisi vaikka kuinka.Tänään kävi vieraita ja Rora heilautti jo pari kertaa häntäänsä! \o/  (Ja laskee eelleen alleen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti