maanantai 25. helmikuuta 2013

Tunnustus

Whee ihana, miekin sain blogitunnustuksen! Tää tuntuu oikeasti äärettömän hyvältä koska tuntuu että niin harva tänne eksyy. Ja en oikein ole blogin tyylistä ja sisällöstäkään selvillä niin mukava että jotkut tykkää silti, suurkiitos Neulojatar kunniasta!


Tunnustusta jaetaan eteenpäin 5:lle alle 200:n lukijan blogille, ja kuten hyvänkin, annetaan tunnustuksen kiertää! Valitsin eri aihepiireistä suosikkini;

- (Hieman kotiinpäin) Serkkuni valokuvausblogi. Ihana seurata miten pikkunen kehittyy ja miten totaalisen eri suuntaan kuvaajana mitä itse olen. Ammatillisesti kannustan kaikkia valokuvaajia kahlaamaan valokuvausblogit läpi ja miettimään omia taitojaan ja kaavoihin kangistumisiaan. Ja muut, uteliaisuus ei ole pahe, itsehän ne kuvat jaetaan ;)

-Tahroja Paperilla, sarjakuvablogi 15-vuotiaan tytön elämästä. Ihana piirrostyyli ja itse aina unohdan että kyseessä on itseäni puolet nuorempi. Hyvä jo siihen että saa uskoa takaisin ettei nuoriso täysin rappiolla ole.

-Neulova narttu, bitch is amazing! Aivan uskomattoman hienoja neuleita, erityisesti kumarran ja palvon kirjoneuletöitään. Sisältää myös kissoja ja perhe-elämää, ja tällä naisella on todella hyvä tyylitaju. Selatkaa ja ottakaa inspiraatiota.

-Neula ja Vasara, mielenkiintoisinta minulle on talonrakennus tässä. Edistyminen, päätökset, mitä kaikkea siihen liittyy. Sistus ja käsityöt myös esillä ja kaikenlaista muutakin mielenkiintoista. Odotan kuinka paljon lähtee puutarhaosiolle tulevaisuudessa ;)

-ja käännytään vielä sarjakuvaan nuorenparin elämästä. Rakastan tätä sarjakuvaa, naishahmo on niin tunnistettavan samankaltainen. Ihana huomata etten ole "omalaatuinen" yksin.


1 kommentti:

  1. kiitos ♥ täähän on ihan kiva idea, voisin itsekin ajallani jakaa tunnustuksia.. (:

    VastaaPoista