maanantai 3. marraskuuta 2014

Tervon Osuuspankin 110 -vuotisjuhlien jatkot eli vuosi 111 + 555 = Halloween.Anoppi ja appiukko pyyteli mukaan niin lähin sitten testaamaan tulevaa asuani ystäväni tohtorijuhliin. Sääli vaan että kaikki mikä voi kusta silmään antoi sitä sankolla ja päädyin sitten esittämään ihan vaan nukkea. (Taisi mennä aika monelta ohi ennenkuin jähmetyin poseeraamaan)
Naamiaisasuhan ei ollut pakollinen mutta moni siihen oli onneksi laittautunut tai ottanut jotain asusteeksi. It's always nice ettei kaikki ole niin pa**antärkeää. Minä olin siellä yhen Pirulaisen ja Draculan kanssa. 

Sitten siellä oli noitia ja piruja ja kommun(kohan) konnia, piraatteja, enkeleitä, satuhahmoja... Ja minun suosikkiasuni (joka taatusti jakaa mielipiteet) Hitler! Tämä oli vaan hyvin toteutettu asu. 

Ja hey, kuinka monta kertaa pääset Hitlerin kanssa vemppaamaan, nyrkkeilemään tai pylly vasten pyllyä pumpum?

Siellä oli Pin-Up Lady

Ja hemmetin hyvä maskeeraus. (Näyttää muuten Paula Vesalalta tässä :D  )

Pirate's life

Ja olikohan tämä hellboy... 

Juontajana oli Janne Kataja joka kävi heti käsiksi naisväkeen. Oli vaan paljon rouvia niin ei kelvannut, mutta löysi neiti-ihmisenkin itselleen seuraksi. 

 Neiti sitten joutui koekaniinkiksi esittämään kuinka samaa juomaa voi nauttia useamman kerran. Tässä kaadetaan juuri juotua vettä neitin korvasta pois uudestaan juotavaksi. En tosin luuttusankosta ehkä joisi. Toisaalta jos teatterissa pesty roskiskin kelpasi booliastiaksi niin... onneksi en ole enää niin nuori ja tyhmä?

Musiikista oli vastaamassa DJ Sampl joka on kolminkertainen Suomen mestari. Vähemmän ihan tiskijukkailua teki kun ei kohdeyleisö tainnut ihan oikea mutta oli kiva nähdä sitäkin vähän. Söpö poika oli ja soitti hyvää musiikkia. Oli alusta asti porukkaa tanssimassa. Mie nyt jätin tämän väliin ja keskityin kuvaamiseen ja ihmisten välttelyyn. 

Pankinjohtajakin kokeili DJlyä mutta ei ihan levyn pyöritys käynyt samalla tahdilla. 

ja eihän jatkot ole jatkot jossei siellä ole sitä joka kysyy et missä on jatkot? 

Eli Frederik oli vetämässä. (Mie luulin et se on jo kuollut...) Hyvät naurut kyllä sai kun osa naisista oli edelleen nin innoissaan kuuluisasta naistenmiehestä. Ihan hyvin veti keikan mutta kyllä tuntui hiukan jo puhti olevan poissa. Tuli kyllä ylä-asteen diskot silti mieleen muutamista klassikkokappaleista. 

Freddyn taustajoukotkin veti lyhyen setin. Miulle menevämpää rokkia. 

Ja Sampl jatkoi sitten siitä ja porukkahan tanssi. 

Ohjelmaan kuului myös tulishow joka olikin ihan hiton hieno. Tampereelta tullut ryhmä, näki paljon uutta kuten leditikut joihin voi ohjelmoida kuvia jotka sitten näkyy niitä heiluttaessa (oli kummitusta, kurpitsaa ja tietysti OP:n logo). Ja uusia temppuja oli paljon joita en ole ennen nähnyt. Ei sitä että tulishowssa kävisi harva se päivä mutta onhan noita kavereita... (Kuvat isontuu vähä ku nappaat niitä)

Hyvät pirskeet ol. Tykkäsin että oli myös rauhallinen öllöttelyluola paikan (niin nämä oli Tervon Lohimaassa (maksamaton mainos)) kellarikerroksessa että pääsi välillä ihmispaljoudesta pois ja siellä musiikki soi hiljaisemmalla että pystyi myös keskustelemaan. Ja viskaamaan korkokengät pois ja antaa varpaiden paisua rauhassa. Ja vaikka juhlijakunta oli 20-80 välillä niin miusta kaikki oli hyvin otettu huomioon. Mutta ehkä eniten tästä nautti alle 60 vuotiaat silti. ;)

1 kommentti: