keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Löytöjä

Käytiin miehen kanssa kirppiskierroksella ja mitäs sieltä tarttui mukaan? 3 valkoista lakanaa häämekkoihin, yksi pitsiverho samaan tarkoitukseen ja Barbie-leffa (en muistanut oliko minulla tätä) sekä nudet korkarit jotka ei ihan nudet ole mut kokoa 41 ja halvat ja miltei käyttämättömät joten give me a break. Tarpeeks lähelle. Ja asia josta olen eniten innoissani, Tori.fi:stä löysin Briar nuken joka käytiin tänään hakemassa! \o/ Nyt on ensimmäiset päähahamot Hunteria vaille kerätty!, tosin Apple Whitesta on Legacy day versio eikä perusversio. Ei haittaa. Kylpyyn pääsee Briar kyllä tänään, sen jäsenet on aivan uskomatttoman tiukat etten tiedä minkä kylvyn se on ottanut mutta tänään saa sitten ihan saippuakylvyn. 


Ystäväni syntymäpäiviä (jotka olivat viime kuussa) ei olla vieläkään juhlittu joten nyt painostamalla painostin että valihe päivä jollon syyään hänen synttärikakku. Miulla on loistava idea siihen ja haluan kokeilla onko se loistava todellisuudessa mutta se olkoon toinen postaus. Mutta tätä sekä veljentytön kanssa vietettävää iltaa ajatellen kävin Prisman leffaosastolla ja ostin Barbie ja 12 tanssivaa prinsessaa (yksi suosikeistani muttei voita pinkkejä tossuja) ja sitten kakun kanssa katsottavaksi suhteellisen uuden Barbie ja Helmiprinsessa -elokuvan joka oli minusta aivan ihana. Ja sopii parturikampaajalle loistavasti... ;)
BTW jos Marika luet tätä blogia niin katso Barbie ja Salainen ovi elokuva, siinä oleva Romy muistuttaa minnuu siusta ^^ (hyvällä) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti