torstai 2. tammikuuta 2014

In a year 2000.... and 13.

Katselmus siis taas kuluneeseen vuoteen. Tuntuu etten ole paljoa kuvannut ja näköjään niin onkin käynyt. Noh, josko sitä tänä vuonna taas petraisi.

TAMMIKUU


Tietenkin tammikuu alkaa uuden vuoden juhlinnalla. Tyttöporukalla katottiin leffoja ja pelattiin seurapelejä. Tämä voisi olla kyllä tältäkin uudelta vuodelta, koska olimme samassa paikassa, samalla porukalla ja pelasimme tismalleen samaa peliä. Yritettiin pelastaa maailma pandemialta, ei onnistuttu. Äitin kanssa on jouluna ja sen jälkeenkin tapana tehä palapelejä. Ihan satavarma en kyllä ole onko tämä tammikuusta mutta sinne kansioon olin kuvan laittaut niin menköön nyt sitten tammikuuhun tämäkin muisto. Äiti saa korjata jos muistaa paremmin. Ja palapeli tuli valmiiksi. Tapanina perinteisesti syödään myös piparitalo. Asia jota kmmityttö odotti yhtä paljon kuin jouluna lahjojen avaamista. Eiköhän kuva kerro kaiken ;)Ja jos on suvilunta siitä tehdään lumiukko <3 Kärsivä. :)


HELMIKUU


Oli kuulas ja kaunis. Ainakin kuvissa. Kookit tykkäsi temmeltää pihalla. Tänä vuonna tykkäävät kyllä kaivaa hiirenpesiä pellolta mutta tuntuu että kaipaavat kyllä lumessa telmuamista. 

Koiraterroristien hyökkäys tai kuinka koiraa kiusataan.


Muuten tuntuu että on ollut uneliasta. Vaikka valo lisääntyy niin väsyttää vaan.MAALISKUU

Kissa sairastui. :(

Ja parani <3


Mami tatuoi. Asia jota voisi tänä vuonna tehdä paljon enemmän. 


Mami leipoi. Asia joita voisi syödä tänä vuonna paljon vähemmän.


Ja veljentyttöjen kanssa voi aina temmellellä. Pulkkaleikit on kivoja vaikka se vetojuhdan homma jostain syystä aina tuleekin miulle...HUHTIKUU

Silloin alkaa taas tämä autojen laitto ja mietintä. Ja vieraissa käynti. 


Ja vieraat alkaa käydä meillä. Ja yksi pikku Tuppipuppilinssilude.


Ja huhtikuussa alkaa ne lumetkin sulaa.


Jolloin on ajankohtaista askarrella hieman varotuskylttejä tielle. Teippi ei pysy vaikka olevinaan pitäs.


Ja kun lumet on miltei täysin lähtenyt... Alkaa lankojen värjäys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti