torstai 23. tammikuuta 2014

In a year 2000... and 13 part 2

TOUKOKUU

Juhlittiin vanhenemista. Ei se meistä kaikista näy. 


Kävin anopille vaatteita pienentämässä. Tämä jakku oli haaste koska se oikeasti piti purkaa osiin ja sitten muotoilla uusiksi. Mutta aina oppii uutta. :) Kuosittelua kun en ole koskaan oppinut. 

Rompepäivät piti toki katsastaa ja perinteisesti katsastaa myös vanhat autot. 


Ja kun yöt lämpiää tarpeeksi pupu pääsee kesäksi pihalle. 

Ja kanin kauhistukseksi aloitin pienen rempan makkarissa. Moottorisahalla sänky halki ja ikkunasta ulos (ei se kovin kaukana häkistä ollutkaan)

Sitten laitoin uuden maalin seinään, toin uuden pöydän sisään ja vaihtelin järjestystä. 


KESÄKUU

Serkkupoika kirjotti ylioppilaaksi! \o/

Kookit rakastaa juosta pelloilla kesäyönä. Punkitkin rakastaa sitä. 

Superkuu, olikohan se juhannuksena? Taisin taas viettää yksinäisen koti-illan. Mitäpä sillon muuta voi tehä ku vaellella ympäriinsä koirien kanssa. 

Meille on tullut hirvittävä kusiaisinvaasio. Poistin kiposta orvokit ja siellähän oli iso pesä pohjalla. Eli ei muuta kuin sytysnestettä reilusti ja tulitikku perään. No mercy for the ants!

Lähimetsässä on tehty harvennushakkuita josta sitten kävin maasta kaarnoja keräilemässä jauhettavaksi värikokeiluihin. Kookit auttoi. Rora tippui puroon ja tuppi kamppasi miut turvalleni risukkoon. 

HEINÄKUU

Naapuriin tuli uusi koiranpentu. 

Ei liene vaikea arvata missä vietin kesäni?No käytiin myö tyttöjen kanssa möksällä. Mietittiin jo hiukan kakkua synttäreille. Ei... ihan mitä oli mielessä. 

Marjovaarassa kuvailemassa. Opetuksia taas; jos aiot veneestä kuvata tuulisella säällä ota soutaja mukaan. "Kyllähän sitä siellä on tarpeeks tyyntä, poukamassa". No ei ollut! :D

Syksyn marjareissuja varten jo rannekoru/nilkkakoru. Kilisee ja helkkyy muta käy myös korusta. Miksi karhuja olisi peloteltava vain tonttulakilla?

ELOKUU

 Kun elo on korjattu talteen. 


Ja lisää synttäreitä! Itse sankari ja allekirjoittanut maaninen hymy naamallaan. Oltiin Marxissa, fiftari-iltamat taisi olla. Hyvin soittava bändi kunnes alkoi tuiteri viijä. 
Yöt pimentyy. Tänä yönä oli myös uskomattomat revontulet mutta niistä on jo blogipostaus niin otettiin iltakuva sen sijaan. Liian myöhään olin liikkeellä kun oli aurinko ehtinyt liian alas kun sain ees jotenkuten jalustan alle. 


Hurttimukset oli tietysti mukana. Ja missäkö Rora on ollut? Tällaisissa kuvissa. Neitiä ei ole poseeraus kiinnostanut yhtä paljon kuin naaman pesu. 


Potkittiin sitten yksi ystävistä pois Joensuusta. Tervemenoa. Jätettiinpähän jälkemmy ennen sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti