keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Uusi imuri

Ostettiin vanhan ja viimeisiään ivnkuvan imurin tilalle tupaan uusi imuri. Koska vanha navettaimuri koki loppunsa liekehtien siirsimme vanhan imurin uudeksi navettaimuriksi. Ja ekalogista ajatusta kantaen haimme Tokmannilta 90 euron ekologisen pölypussittoman imurin. Tämä on tehty osittain vanhoista osista, eli kierrätys kunniaan tässäkin. Vaikka ensimmäinen ajatus olikin että vanhoista imureista irrotettu toimivat osat ja lytätty ne vain yhteen... mutta ei se ehkä ihan sitä tarkoita? Tämä myös antaa 1800w tehon mutta kuluttaa vain 1000w, eli säästää siinäkin.
Pölypussittomuus on meille uutta, ja säiliö täyttyy todella nopeasti. Se on tyhjennettävä joka imurointikerran jälkeen. (Koirankarvojen, oksien, hiekan ja lehtien määrä on yllättävän suuri) Suodattimet on pestäviä ja täten hiukan epäilyttää että onko ne mistään kotoisin. Mutta ei ainakaan ole astma pahentunut joten taitaa se hommansa ajaa.


Tässä imurissa on kyllä yksi ehdoton loistava puoli jonka takia en enää vaihtaisi tätä pois. Mies tykkää tästä. Joka tietää että mies imuroi mielellään. Joka tietää että mies imuroi useammin. Ihanata <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti