lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kaunis Blogi -tunnustus

Ihanaa, jo toinen tunnustus! Tuntuu todella hyvältä tietää että lukijoita on vaikka sekalaista aihetta blogissa riittää. :)
Kiitokset Reppanaiselle!


Tässäkin on oma koukkunsa; Kerro 8 asiaa itsestäsi ja jaa 8:lle eteenpäin.

No kertoillaan 8 asiaa ensin;

1. Olen äärettömän ja typerän eläinrakas. Jos joku vihjaa ettei voi eläintä pitää ja mietitään lopettamista minä lupaudun heti ottamaan elukan meille. Mies on se fiksumpi tässä ja pitää minua aisoissa.

2. Ihailen suunnattomasti Audrey Hepburnia. Siinä oli hyväsydäminen ja lahjakas ihminen.

3. Uutena käsityövalloituksena aion oppia kirjailemaan, tekemään kirjoneuleita ja värjäämään lankoja kasveilla.

4. Minulle tulee herkästi ja paljon arpikudosta (tosin olen alkanut oppia hoitamaan haavoja niin että arvesta tulee heikompi) ja olenkin täynnä arpia. Toisaalta ihan pidän niistä, ne kertoilee eletystä elämästä vaikka tapahtuma olisikin tylsä.

5. Minulla oli lapsena yksi My Little Pony, Tulip. Se oli todella rakas ja tärkeä, muilla kun oli paljon enemmän hienompia poneja ja leluja. Menetin alle kouluikäisenä Tulipin muutossa, ja teininä rakkauteni My Little Ponyyn löytyi taas ja aloin keräillä G1 -poneja. Pääasiassa etsin Tulipia. Nyt kun olen Tulipin löytänyt kokoelmaani en ole niin aktiivisesti poneja enää keräillyt. Pidän kuitenkin MLP; Friendship is Magick -sarjasta ja siihen liittyvästä yhteisöstä.

6. Olen kaaoottinen henkilö, toisaalta asioiden on oltava äärimmäisen tarkasti järjestyksessä, suorassa ja viimeisen päälle, mutta talomme on kuin pommin jäljiltä. Yritän laittaa paikkoja pikkuhiljaa järjestykseen mutta sotken nopeammin kuin siivoan. :D

7. Vihaan kevättä niin kauan kun joudun olemaan ihmisten ilmoilla tai taajamissa. Kun pääsen kotiin se on ihanaa aikaa. Katsella kylmää lumista maisemaa, lumen sulamista ja päästä pihahommiin. Taajamissa kevät on vain loskaista ja ruskeaa. Kotona se on puroja ja vihreää. Mitenniin puolueellinen?!

8. Olen ujo ja hermostunut ihmisten seurassa ja pelkään niitä. Tämä purkautuu sammakoina suusta, hyökkäävänä käytöksenä ja muutenkin ääliömäisyydellä. Toisaalta, valikoituupahan lähelle sen parempia ihmisiä sitten! ;)

Mainittavan arvoisia blogeja joille antaisin kauniin blogin merkinnän;

appelsiinihunajaa

homemade

kissalan korut

mummon pajukori

neulova narttu

PumpkinJam

Villavaara

3 kommenttia:

  1. Kiitos tunnustuksesta ja kauniista sanoistasi:) Olipa kiva lukea näitä paljastuksiasi.Audrey Hepburn oli tosiaankin ihana ja mielenkiintoinen käsityöprojekti sinulla edessä:)
    Ethän pahastu jos en tätä tee,sillä pari postausta sitten juuri tein taas nämä 8 paljastusta ja en kertakaikkiaan enään keksi mitään,sillä olen toisessakin blogissa pari kertaa tämän tehnyt.Arkku on tyhjä;D
    Mutta kauhiasti kiitos kuitenkin:)

    VastaaPoista