lauantai 26. syyskuuta 2015

Aiheen vierestä ja lujaa.

Miten hitossa minä päädyin tähän? Monster High nukkeja! Ei ikinä! Ever After High on minun juttu and that's final.

Gigi Grant halvalla... se liittyy EAH: perustamistarinaan joten oikeutin sen ja kun otan ton kimppaan ne tulee halvemmaks ku ehottaa sit edullista yhteispakettia.


Aaw ku ne on nättejä! <3
Ja mie oon pitkään halunnut tehdä itseni EAH:n mutten raski sen nukkeja customoida joten hey, tuolla ois Operetta josta saisi helpolla tehtyä Jiminuken...
Ja sitten voisi tehdä fanficistä OC nukkeja kun tuossa on tollanen lotti vähä päälle kymmpillä...


Pestynä. On muutama jäsen lisää ja kasa vaatteita ja kenkiä ja laukkuja etc. Tuosta vihreästä tulee OC Amidala. Pitää vaan maalailla muutama valkonen kerros siihen päälle ja sitten etsiä onko ponihiuksista jäänyt sopivia paketteja että voisi pään rootata kun nuo peruukit ei sovi haholle lainkaan. Sitten pitäisikin osata maalata naama. YIKES!

Noh, laitetaas noi valmiit nuket kampaamoon. Operetalta kun on hiukset kai leikattu sille tulee punk -tyylinen kiharakampaus.
Ei mitään hajua kuka tämä on mutta tälle tulee kiharat löyhästi kiinnitettynä taakse ja eteen jää liehuvat hienot hiuslärpäkkeet. 
Tässä on tuo kiharakampaus ylhäältäpäin ja kaksi muuta oottelemassa. Tuo jollon letit saa pumpkin pöhnön lettinsä taakse ja muuten hiukset saa olla vapaana. Se ol hirmu nätti kasvoiltaan btw. 
Mut jooh, aattelin et jos joku tarvii laitan nuo ylimääräset osat myyntiin ja tässon miun MH:t. Ellei sitten löydy sopivaa josta tehdä Elena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti